Click´n move 3

Az új Kiddy Click´n move 3 babakocsi – 3 az 1-ben limuzin.
A nap ragyog és a friss levegő hívogat – irány a park! A Kiddy Evolution pro hordozó a praktikus Click’n move 3 váznak köszönhetően egy pillanat alatt babakocsivá változik. A biztonságról gondoskodnak pl. a fixálható első kerekek és az Easy-Click fékrendszer. A kényelmes felfüggesztés, az állítható magasságú tolókar és a tágas, bezárható bevásárlókosár kellemes sétává varázsolja a mindennapi helyzeteket. A jól kormányozható babakocsit otthon egyszerűen összecsukja és elrakja, így helytakarékos. A Kiddy Click´n move 3 szó szerint felnő a feladatokhoz: az alumínium váz hosszúéves társa lehet, hiszen a Kiddy Click´n move 3 bármilyen gyerekhordozóval, mózeskosárral és sportüléssel kombinálható.

Hatalmas siker – a 2014-es év legjobb babakocsija!

x-award-188A Kiddy újabb rangos díjat gyűjtött be. A Kiddy Click´n move 3 babakocsi elnyerte az "+x award"-ot, magas színvonaláért, egyszerű használatáért, funkcionalitásáért és tökéletes ergonómiájáért.

A 25 fős zsűri a következőt írta értékelésében: "A Kiddy Click'n Move egy ideális utazási rendszer modern szülők számára. Az Evolution hordozóval egy pillanat alatt babakocsivá alakítható. Elég kivenni az Evolution-t az autóból, rögzíteni a Click’n move 3-ra, beállítani fekvő pozícióba és már kész is. " A zsűri szintén értékelte az első és hátsó kerekek felfüggesztését, az egyszerű kezelhetőséget és az UV sugárzás ellen nyújtott magas fokú védelmet.

  


Rendszer

566e77945a 

  


Együtt használható a Kiddy Evolution pro vagy Kiddy Evolution pro2 hordozóval

RTEmagicC travelsystem ckilcknmove3 03Kint süt a nap, vonz a friss levegő – irány a park! A Kiddy Evolution pro2 felcsatolásával egy pillanat alatt többfunkciós babakocsit varázsol belőle. Összecsukás után pedig minimális helyet foglal..

 

 

 


Tulajdonságok

 • Praktikus

  Az alacsony súly és a masszív alumínium váz lehetővé teszik a gyors összecsukást és méreteinek köszönhetően (58x28x80) belefér az autó csomagtartójába.

 • Flexibilis

  A hordozó vagy az ülés menetiránynak megfelelően és háttal is a vázra rögzíthető.

 • Biztonságos

  Az ülés fel van szerelve 5 pontos biztonsági övrendszerrel és levehető biztonsági fogantyúval.

 • Kényelmes

  Az ülés két pozícióba, míg a lábtartó egészen hét pozícióba állítható.

 • Egyszerű kezelhetőség

  A könnyen levehető hátsó kerekek és a fixálható első kerekek megkönnyítik a kocsival való manipulációt.

 


Hol kapható?

A rangos "+x award"-dal jutalmazott Kiddy Click’n move 3 babakocsi egy kiváló minőségű újdonság a magyar piacon. Hol szerezheti be? Kattintson ide!