SmartFix

Egyedi 3D beállítás a jobb biztonságért és kényelemért.
Gruppe23

15-36 kg súlykategóriás autósülés, mely 4-12 éves korig alkalmas. 

A Kiddy Smartfix egyedülálló! Alkalmazkodik gyermeke növekledéséhez – állítható magasság, szélesség és mélység. Egy gyermek 4 és 12 éves kora között évente 4-5 cm-t nő. Ezzel az átlagos növekedési tempóval akár fél métert is nőhet az autósülés használata közben. A Kiddy Smartfix magassága 9 cm-rel, szélessége 15 cm-rel és mélysége 6 cm-rel növelhető. Ezáltal minden esetben tökéletesen alkalmazkodik. Gyermeke a hosszú utak során is biztonságosan, kényelmesen és egészségesen ülhet.


Teszteken elért sikerek  

3ffde3ccb6

 

 
Biztonsági funkciók

Csúcstechnológiájú anyagok

Továbbfejlesztett oldalvédelem. Baleset során a gyermek feje és vállrésze rendkívül sérülékeny, mivel a fej még viszonylag nehéz a test többi részéhez képest. A magas teljesítményű Honey Comb V2 nevű anyag alkalmazásával, ezek a fontos zónák rendkívül jól védettek.

Új Kiddy ütközéscsillapító

A 2-es kategóriás autósülésektől kezdve, a gyermek a gépkocsi saját 3-pontos biztonsági övével van rögzítve. Ez az övrendszer azonban felnőttekre lett tervezve. A Kiddy új, egyedülálló megoldása, a Kiddy ütközéscsillapító (KSA), elvezeti a baleset során keletkező övre ható terhelést és megvédi a gyermeket. A második generációs ütközéscsillapító energiaelnyelő képességét tovább javítottuk és a KSA-t beépítettük a textil huzatba.

kiddy Mitwachsender Sitz 4cgreen 06
Optimális forma

A Kiddy Smartfix alkalmazkodik gyermeke méreteihez, magasságban és szélességben egyaránt. Ily módon, a pontosan illeszkedő oldalsó elemek még jobb védelmet nyújtanak. A gyermek minden fejlődési szakaszában a lehető legbiztonságosabb pozícióba igazíthatja az ülést!

ac8123a5fb
Optimalizált geometrikus oldalrészek

Az oldalvédők újszerű kivitelezése miatt, a nagy teljesítményű Honey Comb V2 anyagunk még biztosabb védelmet nyújt. A fej és vállrész a lehető legjobban védettek egy esetleges oldalirányú ütközés esetén.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kényelmi funkciók

kiddy Thermotex 4cgreen 29
Lélegző Thermotex anyag

Nincs annál kellemetlenebb, mint átizzadt, tapadós ruhákban utazni a forró nyári napokon – ez éppúgy igaz a gyermekre, mint a felnőttekre. Ennek elkerülése érdekében a Kiddy lélegző Thermotex anyagot használ a szék bizonyos részeinél, mely biztosítja a levegő szabad áramlását és így a hosszabb autóutak is kényelemben telhetnek.

kiddy Einhandverstellung 4cgreen 15
Könnyű kezelhetőség

Az egyedi rendszernek köszönhetően, az ülés magassága és szélessége egy kézmozdulattal beállítható. Az ülés rendkívül egyszerűen rögzül a gépkocsiba, csökkentve ezzel a helytelen beszerelés kockázatát. Így mindig nyugodt lehet gyermeke biztonsága felől. Biztonságos autózás még sietség esetén is: ez jellemzi a Kiddy autósüléseket!

kiddy Sitz Beinverlaengerung 4cgreen 17
3-fokozatú lábtámasz

A Kiddy Smartfix-et hosszú élettartam jellemzi, mivel gyermekével együtt nő. Függetlenül attól, hogy milyen magas a gyermek, a 3-fokozatú lábtámasz biztosítja, hogy mindig kényelmesen üljön, miközben a háta és lába megfelelően támasztva van.

 

 

kiddy Liegeposition 4cgreen 08
Pihenő pozíció

Döntött pozícióban gyermeke a hosszabb utak alatt is kényelmesen pihenhet.

kiddy Bezug 30Grad 4cgreen 27
Strapabíró üléshuzat

A több színben kapható üléshuzat könnyen levehető és 30°C-on kézzel mosható. A száraz szennyeződések nedves ronggyal letörölhetők.

kiddy Isofix 4cgreen 14
Kiddyfix csatlakozók

A kiddyfix a piacon kapható lehető legjobb Isofix rendszer! Ez a rendszer számos gépjárműben használható és stabil kapcsolódást biztosít az autó és az autósülés között.

7d83ee413c
Beépített átlós biztonsági övvezető

Az új technológiájú biztonsági övvezetőnek köszönhetően az öv ki- és bekapcsolása még gyorsabb és egyszerűbb, mint eddig volt.

kiddy Flugzeugzulassung 4cgreen 41
Alkalmas légiközlekedésre

Az autósülés repülőgépeken való használata jóváhagyott.

 

 

e08fd9c10c
Visszahúzó szerkezet

A praktikus visszahúzó szerkezetnek köszönhetően, a kiddyfix csatlakozók gyorsan és egyszerűen visszahúzhatók az autósülésbe. Ennek köszönhetően az autósülés minden további nélkül használható ISOFIX rendszer nélküli gépjárművekben is.

 

 

3ffde3ccb6
Bizonyított ergonómia

AGR minőségi pecsétet csak azon termékek kaphatnak, melyek minősége megfelel a független, különböző szakirányok orvosai és gyógytornászai szigorú feltételeinek.

kiddy Leichtbauweise 4cgreen 37
Méret és súly

Minimánis szélesség: 52 cm Minimális magasság: 70 cm Mélység: 43 cm
Súly: kb. 8 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Jellemzők:

 • Az autósülés gyermekek számára készült megközelítőleg 4-12 éves korig (15-36 kg ECE kategória II, III).

 • Az egyedi rendszer lehetővé teszi az ülés magasságának és szélességének beállítását csupán egy kézzel.

 • Sportos dizájnú huzat a másodpilótának.

 • Lélegző Softex anyag a szék bizonyos részeinél, mely biztosítja a nedvesség elvezetését és a kényelmet.

 • Kényelmes oldalsó fejtámasz, mely támaszt nyújt, ha a gyermek elalszik és amely megakadályozza a fej oldalra billenését.

 • Az energiaelnyelő Honey Comb és az EPP (expandált polipropilén –autóiparban használatos) anyagok kiváló védelmet nyújtanak ütközés során.

 • Az új, masszív, szélesített és magasított ülőrész megakadályozza, hogy komolyabb ütközésnél a gyermek kicsússzon a biztonsági öv alatt.

 • Az ülőrész állítható – előbbre tolható.

 • Pihenő pozíció (18 kg-ig).

 • A kényelmes vállvédők különleges formatervezése a tökéletes biztonságot hivatott szolgálni oldalütközés során. A vállvédők extra adag energiaelnyelő Honey Comb (méhsejtszerkezetű) anyagot tartalmaznak.

 • Az üléshuzat könnyen tisztán tartható – levehető és 30°C-on kézzel mosható. A száraz szennyeződések nedves ronggyal letörölhetők.

 • A biztonsági öv integrált vezető vonalai lehetővé teszik az öv kényelmes becsatolását és mindig biztos lehet benne, hogy biztonsági szempontból az öv a megfelelő helyen tartja gyermekét.

  


Hol kapható?

A Kiddy Smartfix egy újgenerációs autósülés 4-12 éves (15-36 kg súlyú) gyermekek számára, mely ún. Kiddy Shock Absorber-rel van ellátva.Hol szerezheti be ezt az újdonságot? Kattintson ide!