A Kiddy védi gyermeke egészségét és életét

A Kiddy egy családi cég, ahonnan a gyerekek sem hiányoznak. Így gyakran a tulajdonosok gyermekei az első utasai egy új autósülés modellnek. Biztosan elhiszik, hogy saját gyermekeink biztonsága ugyanolyan fontos számunkra, mint Önöknek. Ezért az általunk tervezett autósülések tényleg védelmet nyújtanak. Íme pár példa a való életből:

fall1

1. eset: Egy fiatal anyuka épp hazafelé vezetett, amikor a szembe jövő autó hirtelen áttért az ő sávjába. Az anyuka, hogy elkerülje az ütközést, kénytelen volt jobbra rántani a kormányt és lehajtani az út menti földekre, ahol az autó négyszer átfordult a tetejére. Két éves kislánya Kiddy Guardianfix pro2 autósülésben ült és védőpárnával volt rögzítve. Az anyuka ezt az üzenetet írta a Kiddynek: „Csodával határos módon a kislányom is és én is szinte sérülések nélkül megúsztuk a balesetet. Kimondhatatlanul hálás vagyok az autósülésnek, amiért hozzájárult ahhoz, hogy kislányunk nagyobb sérülések nélkül kerüljön ki az autóból.

fall2

2. eset: Egy apuka autózott két éves kislányával, amikor ráhajtott az útpadkára. Az autó megcsúszott, megpördült és a tetején landolt. A kislány Kiddy Infinity pro autósülésben ült.

fall3

3. eset: Egy anyuka kisfiával utazott, amikor 80 km/h-ás sebességnél lehajtott az útról és frontálisan egy fának ütközött. Egy horzsolástól eltekintve, a kisfiú nem szenvedett semmilyen sérülést. Kiddy Life Plus-ba volt bekötve. Az apuka ezt írta a Kiddynek: „Az autónkban két Kiddy Life Plus autósülés volt, az egyikben benne ült a fiam és ennek köszönhetően sebesülés nélkül túlvészelte a balesetet.

fall4

4. eset: Egy autóba, melyben apa és lánya utaztak, 70 km/h-ás sebességgel frontálisan belehajtott a szembe jövő autó. A kislány Kiddy Infinity pro ülésbe volt bekötve. Az apukat ezeket a sorokat küldte: „Az autó 70 km/h-val, fékezés nélkül frontálisan rohant belénk. Kislányom Kiddy Infinity pro-ban ült és egyáltalán nem sérült meg.

fall5

5. eset: Egy apuka 13 hónapos kislányával autózott, amikor véletlenül árokba hajtott és autója a tetejére fordult. A kislány Kiddy Guardianfix pro2 autósülésben ült és védőpárnával volt rögzítve. Az apuka ezt írt: „A Kiddy autósülés tökéletesen működött. A kislányunk még nevetett is, mikor az autó fejjel lefelé feküdt.